Huishoudelijk reglement

Hartelijk welkom op uw vakantieverblijf Om het voor iedereen aangenaam te maken enkele basis-regels

Aankomst en vertrek: Aankomst vanaf 15:00u en vertrek voor 12:00u.

Gebruik lift: De lift mag enkel gebruikt worden door meerderjarige personen, de lift mag nooit bediend worden zonder persoon in de lift (risico op blokkering!), kosten verbonden aan misbruik wordt doorgerekend.

Contacteer ons bij aankomst indien je onregelmatigheden vaststelt of het appartement niet in propere staat is.

Laken pakket is inbegrepen, na uw verblijf vragen wij de gebruikte lakens te deponeren in zwarte wasmand in de badkamer en verse lakens op te leggen, enkel de gebruikte lakens vervangen aub.

Indien u handdoeken bent vergeten kan u een pakket aanschaffen voor 2,50€. Dit is een huurpakket en omvat 1 grote handdoek, 1 kleine handdoek en 1 washandje. Na gebruik deponeren in de zwarte wasmand in de badkamer.

Voor vertrek het appartement stofzuigen en indien nodig dweilen, wij verwachten dat het proper achterblijft, poetsgerief is aanwezig.

Indien u liever niet zelf wil instaan voor de eindschoonmaak kan u deze optie kiezen in het boeking proces aan 55€ per verblijf.

Alle ramen sluiten, enkel bij hitte mag raam in de Kinder slaapkamer open blijven op kipstand.

Bij vertrek: alle lichten doven, verwarming overal uitschakelen, het verbruik na vertrek wordt aangerekend indien u deze vergeet uit te schakelen.

Vuilnis meenemen naar de vuilniscontainer t.h.v tramsporen.

Gebruik van het appartement:

Deze vakantie stek dien je te onderhouden en te gebruiken zoals je dit thuis doet.

Niet roken en/of vapen in het appartement (enkel op het terras).

De rust van de buren respecteren.

Geen huisdieren toegestaan in de slaapkamers of terras (schade wordt doorgerekend).

Huisdieren dienen bij afwezigheid in een bench of kooi geplaatst te worden en mogen niet langer dan 4u achter elkaar alleen worden gelaten, denk aan de buren aub.

De betalende dranken dienen achteraf betaald te worden samen met het verbruik.

De aanwezige wifi is beveiligd met paswoord.

2 smart tv’s met applicaties zoals vrt en vtmgo kunnen gratis worden gebruikt, voor Netflix of andere betalende applicaties moet je je eigen login gebruiken of streamen naar de tv.

Alle aanwezige apparatuur mag gebruikt worden, bij defect onmiddellijk melden.

Aangerichte schade: Een ongeluk is snel gebeurd, laat het ons weten indien je schade hebt toegebracht aan service of eender wat.

Slaapkamer kids: De hoogslaper is enkel voor kinderen. Heb respect voor onze zoon zijn spullen, kindjes mogen deze gebruiken met zorg.

Camera bewaking: Er is camerabewaking voorzien in de inkomhal van het appartement, deze is voor de veiligheid van jullie en ons appartement. Het afdekken of saboteren van de camera staat gelijk aan misbruik. Uw privacy wordt gegarandeerd.

Toegang controle met AI

Diefstal en misbruik: Bij diefstal en/of misbruik wordt de toegang tot ons appartement weerhouden en zal de politie verwittigd worden.

Contact mogelijkheden:

Dringende hulp 112

Vragen over de werking van het appartement: info@vakantieblankenberge.be

+32456226989 24/24

+32497745625 7:00-22:00

Back to top
error: © Copyright 2024